Daglig rytme

Børnene møder ind og vi starter dagen med morgenhygge og stilleleg. Alle børn skal være her senest kl. 9.00, hvis ikke andet er aftalt. Fra kl. 9 til 11 laves forskellige aktiviteter så som sang, motorik, leg i haven, cykeltur ud i naturen, besøge legepladser i nærområdet, klippe klistre mv.

Jeg mener, at alle børn har godt af at være udenfor dagligt og at børn med røde kinder og snavsede negle bliver sunde børn. Samtidig får de arbejdet med deres motorik på en naturlig måde.

Jeg har en 48 m2 stor overdækket terrasse , hvilket gør det muligt at være ude på regnvejrsdage.

Efter middagsluren og eftermiddagsmad, vil vi igen lege inde eller ude .

Jeg anvender Babytegn , så børnene og jeg har mulighed for at forstå hinanden på et tidligt tidspunkt. Jeg synes det er dejligt, når jeg kan forstå, hvis et barn vil fortælle mig det er sultent, tørstig, træt eller bare gerne vil have sin sut.

Vi arbejder også med selvhjulpenhed. Det vil sige, at vi øver os i at tage tøj af og på, hjælpe hinanden og dække bord.

I skal medbringe:

  • Barnevogn (ikke kombivogn) inkl. godkendt sele, regnslag, fluenet, madras og sengetøj
  • Tøj til årstiden, deriblandt regntøj og gummistøvler.
  • Sut eller andet tryghedsskabende genstand

I det tilfælde, at jeg skulle være så uheldig at blive syg , vil I blive kontaktet hurtigst muligt. Jeg har desværre ikke mulighed for at tilbyde gæstepleje.

Skulle jeres barn blive sygt mens det er i dagplejen, vil I blive kontaktet.

Ved smitsom sygdom modtages barnet ikke i dagplejen af hensyn til de andre børn.

Det er vigtigt, at hvis jeres barn er syg eller halvsløj, at det bliver hjemme til det er helt rask, da muligheden for at smitte de andre børn vil være til stede og sygdommen derfor vil løbe i ring og smitte igen og igen og ikke mindst kunne jeg blive smittet og så rammer det jo alle familier, hvis jeg melder mig syg.